Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

Dragi copii...

12.09.2011


       ...va dorim mult succes in noul an scolar si va multumim ca ati impartasit cu noi vacanta aceasta din bucuriile copilariei voastre!! Apelurile in care ne povestiti lucruri frumoase din viata voastra ne dau energia de a infrunta si lucrurile dureroase pe care alti copii ni le impartasesc. Insa pentru ca astazi este prima zi de scoala, zi in care bucuria revederii este cea care primeaza, vrem sa impartasim atat cu voi cat si cu prietenii nostri din deliciile acestei veri, delicii ce ne-au mentinut zambetul pe buze.       Astfel, un copil, uluit de faptul ca ne prezentam "Telefonul Copilului" a exclamat: "cum, si pe tine asa te striga mama ta?? nu rad copiii de tine?"

       Un baietel care ne contacteaza in mod frecvent ne-a marturisit: "Astazi sunt foarte fericit si am uitat tot ce a fost, rau asa cum ati spus dumneavoastra!"

       Si pentru ca in vacanta copiii se mai cearta cu prietenii, insa ne suna sa ii sfatuim cum sa se impace, o fetita a concluzionat la sfarsitul apelului: "Va multumesc pentru sfaturi si conversatie si va mai sun, poate o sa aveti si dumneavoastra nevoie vreodata de sfatul meu!"

       Si pentru ca vacanta inseamna si exersarea limbilor straine, o alta fetita a dorit sa converseze cu noi in limba engleza si sa ne intrebe cum ne simtim. In traducere libera si fonetica, aceasta era intrebarea: "Landerban franesten?"

       In incheiere, putem spune ca in aceasta vacanta copiii s-au distrat, s-au jucat, s-au plictisit, s-au certat, au citit, au rezolvat exercitii la matematica si si-au exersat limbile straine, au fost la bunici, au fost la strand sau la mare sau la munte insa un lucru e cert: oriunde s-au aflat nu au uitat de prietenul lor, Telefonul Copilului, care este acolo pentru a-i asculta ori de cate ori au nevoie, de la 8 dimineata pana la 12 noaptea. Si in acest an scolar suntem alaturi de voi si va dorim sa va bucurati numai de note mari!!

ASOCIATIA TELEFONUL COPILULUI