Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

Societatea Romana de radiodifuziune sustine campania Pierdut

07.01.2010

Societatea Română de Radiodifuziune s-a alăturat Asociației Telefonul Copilului în lupta pentru înlaturarea abuzurilor în randul copiilor, prin susținerea campaniei PIERDUT. Colaborarea reprezintă cel mai important parteneriat media, încheiat pâna în prezent de Asociația Telefonul Copilului, în cadrul acestei campanii.

“Dorim să mulțumim Radio România pentru generozitatea cu care a răspuns invitațieinoastre de implicare și susținere a campaniei PIERDUT. Contribuția Radio România, atât în calitate de canal de promovare cât și în calitatede co-producător al evenimentelor campaniei, aduce continuitate unui parteneriat tradițional pe care Asociația Telefonul Copilului și Societatea Română de Radiodifuziune îl au înca de la lansarea serviciului telefonul copilului”, a declarat Catălina Florea, Director Executiv al Asociației Telefonul Copilului.

Spoturileradio aferente campaniei PIERDUT vor fi difuzate în perioada ianuarie-martie, în cadrul emisiunilor difuzate de Radio România Actualitați, Radio România Antena Satelor, Radio România Cultural, radio3net. Totodata, SRR va fi co-producător al tuturor evenimentelor cevor avea loc în cadrul campaniei, demersuri pe care le va și găzdui.