Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

Va invitam sa participati la concursul de zambete!

26.10.2011

Evenimentul de aniversare a 10 ani de parteneriat între Asociația Telefonul Copilului și Romtelecom a fost un succes! Copii din 19 școli din București s-au strâns pe 11 octombrie pentru a realiza poza record în care au fost surprinse zâmbetele a 700 de copii.


Dacănu ai reușit să ajungi la eveniment, încă mai ai ocazia să faci ceva memorabil! Împreună cu colegii din școala ta, realizează o poză cu cât mai mulți copii zâmbind și ai șansa să câștigi unul din premiile puse injoc: premiul I un laptop, premiul II o consola wii, premiul III trei mingi de basket și fotbal, mentiune trei mingi de volei. Un juriu specializat va analiza fiecare înscriere in parte. Din juriu vor face parte doi fotojurnaliști, un blogger fotograf, un reprezentant al Asociației Telefonul Copilului și un reprezentant Romtelecom, care vor puncta următoarele aspecte:

•    numărul de elevi implicați;
•    originalitatea fotografiei;
•    creativitatea vizualului;
•    calitatea pozei din punct de vedere al claritatii.

Regulamentul concursului poate fi descarcat aici.

Atenție!Pentru că pozele vor apărea pe site-ul nostru, este obligatoriu ca toțicopiii din poză să aibă acordul părinților. Poți descărca un model aici. Roagă-ți învățătoarea/ul sau profesoara/ul să te ajute să înscrii școala în concurs.

Cemai aștepți? Trimite-ne un zâmbet până la data de 15 noiembrie pe adresa de e-mail concurs@telefonulcopilului.ro! Nu uita să menționezi datele de contact ale școlii, de asemenea numele și prenumele tău.

Școlile câstigătoare vor fi anunțate pe 20 noiembrie, Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

Inspirație!