Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

VINERI, 30 NOIEMBRIE, DE SFANTUL ANDREI,VOM COLORA IMPREUNA ZAMBETELE COPIILOR!

28.11.2012

București, 28 noiembrie 2012 – Vineri, 30 noiembrie, la AFI PALACE COTROCENI, in zona de joaca Zorky’s Planet, Asociatia Telefonul Copilului, Kanal D si Europa FM va invita la o zi plina de muzica, dans,jocuri si premii!

Evenimentul face parte din Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, care in acest an se desfasoara într-un concept unic! Astfel, un post de televiziune, Kanal D, și un post radio, Europa fm, vor sustine cauza „telefonul copilului” si printr-un maraton comun, acela al gândurilor bune către toți copiii care au nevoie de ajutor.

Ladata de 30 noiembrie 2012, de Sfântul Andrei, emisiunile Kanal D si Europa FM vor fi dedicate campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”. Atmosfera din spatiul de joaca Zorky's Planet, aflat in AFI Palace Cotroceni, va fi transmisa in direct, din ora in ora, de Kanal D si de Europa FM si se va bucura de prezenta vedetelor posturilor.

Copiiise vor putea juca, vor participa la concursuri cu premii, se vor bucurade prestatia unui numar impresionant de coruri, ansambluri artistice sigrupuri de copii: Minisong, BimBam Sunetul Muzicii, Alegretto, Meloritm, Andantino, Nostalgia, Stelutele Europei, Rainbow Kids, Copii Talentati, Mladite Ilfovene, Pasitos, Gasca Zurli si Piticii. Radu Ille,Marioara Man Gheorghe, Cristina Vasiu si trupa Mandrele s-au alaturat si ei campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”  si vor sustine recitaluri la eveniment.

Cristina Vasiu
va face cunoscut in aceasta zi speciala imnul campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

SimonaPatruleasa impreuna cu fiica sa Ingrid, Virgil Iantu, Christian Sabbagh, Cove, Cristina Cioran, Paula Chirila, dar si George Zafiu, RaduConstantinescu si Toader Paun, vocile de la Europa FM sunt doar cateva dintre vedetele care se vor juca alaturi de copii si parinti in spatiul de joaca Zorky’s Planet. Cei prezenti vor avea ocazia sa-si vada vedetele preferate la joaca in carusel, in roller coaster sau in masinute.

“Dragii mei, va astept cu mic cu mare sa ne simtim minunat intr-o zi plina de surprize frumoase, joaca si cadouri intr-un spatiu care sa ne aminteasca de copilarie. De Sfantul Andrei, haideti sane bucuram impreuna si sa ii ajutam printr-un simplu sms la 8848 pe acei copii care au uitat sa zambeasca”, a declarat Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D.

“Va fi o zi cu adevarat speciala pentru noi, ne vom simti bine impreuna, darvom face si ceva semnificativ pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sa nu uitam ca putem schimba in bine viata unor micuti care se simt singuri pe lume, donand 2 Euro prin sms la 8848!”, a declarat Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D.

“De Sfantul Andrei, asteptam copiii sa vina sa vada spectacolul pe care l-am pregatit pentruei si, in acelasi timp, ne gandim si la micutii cu care viata nu a fostla fel de darnica si pe care trebuie sa ii ajutam. Un simplu SMS in valoare de 2 Euro la 8848 poate face diferenta. Haideti sa fim solidari si sa nu uitam ca toti copiii au dreptul la o copilarie fericita”, a declarat Toader Paun,  realizatorul emisiunii Clubul de Seara, la EuropaFM.
 
"Dorim sa reamintim intregii lumi ca simbolul copilariei este joaca! Cu un sms la 8848, in valoare de 2 euro, putem da sansa mai multor copii sa se bucure de copilarie. La Telefonul Copilului dorim sa putem acorda ajutor fiecarui copil aflat in dificultate. De la primul apel.” a declarat Cătălina Florea, Director Executiv, Asociatia Telefonul Copilului

Anul acesta, Asociația Telefonul Copilului, Kanal D și Europa FM răspund nevoilor copiilor printr-un nou demers de sprijin față de singura linie de asistență pentru copii și părinți la nivel național, 116 111. Apelul comun este îndreptat către toți românii care doresc să se implice pentru ca fiecare strigăt de ajutor să primească un răspuns la celălalt capăt al firului, la primul apel.

Printr-unsingur SMS la 8848 în valoare de 2 euro putem face diferența între un răspuns de la primul apel și un ton ocupat,pentru că fiecare apel pierdut poate însemna pierderea șansei de a schimba în bine viața unui copil.

Mulțumim partenerilor care s-au alăturat demersului nostru: Libertatea, Libertatea pentru femei, AFI Palace Cotroceni, Zorky’s Planet, Spectacular, CrazyDeal.ro.

Contăm și în cazul acestei campanii pe sprijinul reprezentanților mass media și le mulțumimtuturor pentru asigurarea constantă a vizibilității numărului 116 111 în rândul copiilor și părinților, ceea ce a facilitat tratarea cât mai multor cazuri de încalcare a drepturilor copilului.

 
Despre Asociația Telefonul Copilului

AsociațiaTelefonul Copilului este o organizație neguvernamentală, non-profit, activă în domeniul protecției drepturilor copilului. 7 zile din 7, întreorele 08.00-00.00, Asociația Telefonul Copilului răspunde copiilor și părinților la linia de asistență gratuită, unică la nivel european, 116 111, specializată în domeniul protecției drepturilor copilului. Apelul este gratuit, oferit de Romtelecom și Cosmote. Pentru informații detaliate legate de Asociația Telefonul Copilului și activitatea acesteia, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 021 413 00 11 / 0740 111 468, adresa de e-mail telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau să accesați website-ul organizației  www.telefonulcopilului.ro.

Despre Kanal D

KanalD Romania este parte din Dogan Media International – subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piața de media în Turcia. DYH are în portofoliul său cele mai importante publicatii din Turcia, printre care  "Milliyet" și "Fanatik", 7 posturi TV (printre care Kanal Dși CNN Turk), stații radio și case de producție audio, video și print. In anul 2011, Kanal D s-a pozitionat pe locul trei in topul televiziunilor din Romania. www.kanald.ro