Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

Cupa Telefonul Copilului, editia a IV-a

30.05.2014

Ne apropiem de data la care sarbatorim Ziua Copilului, iar in acest an am ajuns la cea de-a IV-a editie a CUPEI TELEFONUL COPILULUI LA MINI-BASCHET,o competiție cu semnificație specială, care își propune să promoveze înrândul celor mici sportul, spiritul competițional și respectarea drepturilor copilului.

In acest an s-au inscris in competitie 650 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, care vor concura la data de 01 iunie pentru CUPA TELEFONUL COPILULUI in 7 orase: Ramnicu Valcea, Moinesti, Cluj-Napoca, Galati, Sighetu Marmatiei, Mangalia si Targoviste.

InițiativaAsociației Telefonul Copilului nu ar fi devenit realitate fără parteneri de nădejde ai organizației precum: Federația Româna de Baschet, Romtelecom, Cosmote, Mega Image, Brenntag Romania si Optical Disc Solutions, The Velux Foundations, cărora le mulțumim pentru continuitatea demersului lor. De asemenea, multumim cluburilor sportive care au intrat in competitie si care vegheaza la dezvoltarea armonioasa acopiilor prin sport.

Anul acesta ambasadorii Asociatiei Telefonul Copilului la Cupa Telefonul Copilului sunt elevi ai Consiliului National al Elevilor,care ii vor incuraja pe micutii sportivi si vor inmana cupa si medaliile castigatorilor, dar si cadourile pregatite pentru toti copiii participanti.

Mulțumim tuturor reprezentanților mass media pentrutoate materialele dedicate constant programului Telefonul Copilului, totodată le mulțumim pentru asigurarea vizibilității numărului 116 111 în rândul copiilor și părinților, ceea ce a facilitat tratarea cât mai multor cazuri de încălcare a drepturilor copilului.

116 111 este linia europeană de asistență pentru copii, gestionată în România de Asociația Telefonul Copilului și Romtelecom. Apelul către 116 111 este oferit gratuit de Romtelecom și Cosmote.


Asociația Telefonul Copilului
Cuo experiență de 12 ani în domeniul protecției drepturilor copilului și ale familiei, Asociația Telefonul Copilului este singura organizație neguvernamentală, non-profit, din România, care pune la dispoziția copiilor și părinților olinie telefonică de asistență la nivel național.7 zile din 7, între orele 08.00-00.00, Asociația Telefonul Copilului răspunde apelurilor copiilor și părinților la 116 111, număr armonizat european. În perioada21 noiembrie 2001 – 30 aprilie 2014, un număr totalde 1.988.371 de apeluri a fost înregistrat de Asociația Telefonul Copilului, iar dintre acestea au fost identificate 47.093 de cazuri careau necesitat intervenția instituțiilor abilitate. Apelul este oferit gratuit de Romtelecom și Cosmote. Pentru informații detaliate legate de Asociația Telefonul Copilului și activitatea acesteia, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 021 411 23 44 / 0740 111 468, adresa de e-mail telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau să accesați website-ul organizației noastre www.telefonulcopilului.ro