Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

Anunt lansare procedura de atribuire POCU/987/6/26/153988 - 4

03.02.2023

Asocia╚Ťia Telefonul Copilului cu sediul social in Bucure╚Öti, Str. Bozieni, nr. 9, bloc 830bis, sc. 1, et. 5, ap. 24, sector 6, telefon/fax: 021 413 00 11, e-mail: catalina.surcel@telefonulcopilului.ro, Beneficiar al proiectului “╚ścoli sustenabile ╚Öi incluzive” - POCU/987/6/26/153988, nr. contract 119616/13.10.2022, proiect cofinan┼úat din Fondul Social European prin Programul Opera╚Ťional Capital Uman 2014-2020 în calitate de autoritate contractant─â, anun┼ú─â inten╚Ťia de a achizi╚Ťiona prin procedura de atribuire aplicabil─â beneficiarilor de proiecte finan┼úate din instrumente structurale, servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta în cadrul proiectului.
În vederea desf─â┼čur─ârii Activit─â┼úii 1 / Subactivit─â┼úii 1.5 – Campanii de constientizare si explorare a drepturilor copilului, se vor achizi╚Ťiona servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta, astfel:
Se va realiza o platforma de consiliere online www.116111.ro / vorbestecunoi@telefonulcopilului.ro care va putea fi utilizata atat in cadrul sesiunilor de consiliere si orientare, sesiunilor de dirigentie la nivelul tuturor unitatilor de invatamant din judet si regiune cat si ori de cate ori grupul tinta va avea nevoie de informatii sau de sprijin de la expertii Asociatiei Telefonul Copilului.
Valoarea estimat─â a ahizi╚Ťiei este de 9.900 lei f─âr─â TVA, iar criteriul de atribuire aplicabil pentru stabilirea ofertei câ┼čtig─âtoare este pre┼úul cel mai sc─âzut. Contractul va intra în vigoare la data semn─ârii acestuia ┼či va produce efecte pân─â la data execut─ârii de c─âtre ambele p─âr┼úi a tuturor obliga┼úiilor asumate.
Referatul de necesitate se poate ob┼úine prin desc─ârcare de pe pagina de Internet a Beneficiarului. Data limit─â pentru depunerea ofertelor la sediul entit─â┼úii contractante sau transmitere prin email este 10.02.2023, ora 18.00. Pentru informa┼úii suplimentare legate de contract, v─â invit─âm s─â v─â adresa┼úi direct entit─â┼úii contractante, persoana de contact fiind dna Surcel Elena C─ât─âlina – manager proiect, telefon mobil: 0740 111 468, adres─â de e-mail: catalina.surcel@telefonulcopilului.ro.


Nr. înregistrare: 65 / 03.02.2023

Referat de necesitate
pentru achizi╚Ťia de servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta în cadrul proiectului
“╚ścoli sustenabile ╚Öi incluzive”
POCU/987/6/26/153988

Având în vedere c─â:

-    Asocia╚Ťia Telefonul Copilului este beneficiar al proiectului “╚ścoli sustenabile ╚Öi incluzive”, contract de finan╚Ťare nr. 119616/13.10.2022, proiect cofinan┼úat din Fondul Social European prin Programul Opera╚Ťional Capital Uman 2014-2020,
-    Beneficiarul este obligat s─â implementeze în condi╚Ťii optime proiectul, cu respectarea legisla╚Ťiei na╚Ťionale ╚Öi comunitare în vigoare ╚Öi cu respectarea prevederilor contractuale, inclusiv respectarea graficului activit─â╚Ťilor,
-    Pentru realizarea în bune condi╚Ťii a activit─â╚Ťilor prev─âzute în cadrul proiectului, respectiv a subactivitatii A.1.5. CAMPANIE DE CONSTIENTIZARE SI EXPLORARE A DREPTURILOR COPILULUI, se vor achizi╚Ťiona servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta, conform descrierii de mai jos.
-    Având în vedere c─â serviciile de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta sunt încadrate în Anexa 2 la Legea 98/2016, actualizat─â, coroborat cu prevederile art.68 si art. 7 alin.1 ╚Öi 2 din Legea 98/2016 cu modific─ârile ╚Öi complet─ârile ulterioare,
-    Tinand cont c─â valoarea estimat─â a acestor servicii este de 9,900.00 lei f─âr─â TVA, achizi╚Ťia de servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta se va face prin aplicarea normelor procedurale proprii aprobate la nivelul autoritatii contractante, cu consultarea pie╚Ťei de specialitate prin prezentarea a minim trei oferte si publicarea pe site-ul beneficiarului a unui anunt.
I.    Caracteristici ╚Öi cerin╚Ťe minime pentru achizi╚Ťia de servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta
Se vor achizi╚Ťiona servicii de realizare resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta, astfel:
Se va realiza o platforma de informare si sprijin online pe domeniul existent al Beneficiarului, www.116111.ro, care va putea fi utilizata atat in cadrul sesiunilor de consiliere si orientare, sesiunilor de dirigentie la nivelul tuturor unitatilor de invatamant din judet si regiune, dar si ori de cate ori grupul tinta va avea nevoie de informatii sau de sprijin din partea expertilor Asociatiei Telefonul Copilului.
Tehnologia utilizata pentru realizarea platformei online va fi limbaj de dezvoltare PHP, pe un server de date MYSQL, gazduita pe SERVER LINUX, server de web APACHE. Furnizorul va realiza platforma online descrisa mai sus la o calitate foarte bun─â din punct de vedere al caracteristicilor tehnice ╚Öi al machet─ârii ╚Öi va pune la dispozi╚Ťia achizitorului ilustra╚Ťii potrivite / adaptate textului si grupului tinta.
Resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta va respecta cu stricte╚Ťe prevederile Manualului de identitate vizual─â pentru Programul Opera╚Ťional Capital Uman 2014-2020 disponibil pe site-ul www.fonduri-ue.ro
Achizitorul va valida structura resursei online si va pune la dispozitia furnizorului materialele care trebuie incluse in resursa online.

II.    Cerin╚Ťele minime pentru resursa online de informare si sprijin pentru grupul tinta sunt descrise mai jos.
 
Caracteristici generale in ceea ce priveste designul:

-    Paginile platformei trebuie sa contina elemente cu cel putin 5 tipuri de prezentare pentru informatii;
-    Fonturile utilizate trebuie sa fie lizibile;
-    Platforma trebuie sa fie optimizata pentru motoarele de cautare;
-    Platforma trebuie sa contina sitemap;
-    Pltaforma trebuie sa includa service de prevenire si combatere a riscurilor;
-    Platforma va avea posibilitatea de a crea back-up bazei de date;
-    Trebuie sa aiba posibilitatea extinderii ulterioare;

Caracteristici generale in ceea ce priveste continutul:

-    Platforma trebuie sa contina minim urmatoarele elemente: sectiune de informare, sectiune de activitati, sectiune de proiecte, sectiune de stiri si noutati, formulare de contact, rapoarte, masuri antispam, functia de cautare;
-    Continutul platformei va fi livrat de Beneficiar;

Sectiunea publica va fi accesata fara user si parola fiind adresata vizitatorilor; Sectiunea privata pentru membrii va fi accesata pe baza unui user si a unei parole furnizate de catre Beneficiar; organizarea informatiei va fi realizata arborescent; informatiile vor fi monitorizate si moderate de catre administratorii platformei.
Sectiunea de administrare va permite administrarea tuturor informatiilor de pe platforma, iar accesul se va face doar pe baza de user si parola. Aceasta sectiune va permite descarcarea unor rapoarte de activitate pe platforma cum ar fi: numar postari, numar accesari etc.

Platforma va fi instalata pe serverul gazda al Beneficiarului, pe un domeniu existent deja. Platforma va fi realizata in termen de maxim 3 luni de la data semnarii contractului.
Furnizorul va asigura suport tehnic gratuit Beneficiarului timp de 12 luni de la data aprobarii platformei.
-    Cod CPV 30211300-4 - Platforme informatice
Pre╚Ť unitar estimat lei f─âr─â TVA:
Cost 9.900 lei + TVA

Achizi╚Ťia se va finaliza prin încheierea unui contract.
Având în vedere cele prezentate mai sus, r─âmânem în a╚Öteptarea ofertei Dumneavoastr─â, în vederea achizi╚Ťion─ârii serviciilor me┼úionate mai sus.

Cu stim─â,
C─ât─âlina Surcel
Manager proiect