Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Arhiva

Aventuri din vacanta mare

18.09.2014

Asociatia Telefonul Copilului organizeaza concursul ‘Aventuri din vacanta mare’ – editia a doua, in urma caruia dorim sa oferim drept premiu I rechizite scolare si albume educationale pentru intregul colectiv al scolii castigatoare, precum si premii constand in rechizite pentru castigatorii premiilor II si III. Pentru a putea participa la acest concurs, fiecare scoala trebuie sa desfasoare intern o competitie intre colegii de clasa pentru a alege cea mai interesanta aventura din vacanta mare, reprezentata sub forma de compunere, eseu, poezie sau desen. Ca o scoala sa fie eligibila pentru concurs, trebuie sa trimita lucrarile a cel putin jumatate din numarul de clase (1 clasa = 1 lucrare).
 
  Asociatia Telefonul Copilului se adreseaza cu acest concurs exclusiv scolilor din mediul rural.

  Juriul va evalua înscrierile în funcție de criteriile de mai jos și le va nota cu puncte de la 1-10:

        a) numărul de clase implicate dintr-o scoala, dar nu mai putin de jumatate din numarul total al claselor dintr-o scoala;
        b) originalitatea lucrarilor;
        c) diversitatea lucrarilor;
        d) creativitatea lucrarilor.
Notificari despre situatia inscrierilor veti primi exclusiv prin pagina de Facebook a Asociatiei Telefonul Copilului, https://www.facebook.com/asociatiatelefonulcopilului.

Concursul se va desfasura in perioada 19 septembrie – 07 octombrie 2014, iar scolile castigatoare vor fi anuntate pe data de 15 octombrie 2014. Regulamentul concursului este expus pe website-ul Asociatiei Telefonul Copilului www.telefonulcopilului.ro. Regulamentul concursului se afla aici.

Lucrarile se trimit pe adresa de email concurs@telefonulcopilului.ro. Pentru orice alta informatie legata de concurs, ne puteti scrie la adresa concurs@telefonulcopilului.ro.

Atenție! Pentru că lucrarile vor apărea pe pagina noastra Facebook si pe site-ul nostru, este obligatoriu ca toți participantii să aibă acordul părinților. Poți descărca un model aici. Este esential sa ne transmiteti si formularul de inscriere al scolii in concurs. Descarcati formularul de aici.

Mult succes le dorim tuturor participantilor!
Initiativa lor de participare poate sa aduca premii tuturor colegilor lor!