Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Campania 3.5%

Fara ajutorul tau, vocile copiilor, pe care nu le asculta nimeni, nu vor putea ajunge sa fie ascultate la Telefonul Copilului!

Traim o realitate greu de inteles si foarte dificil de gestionat. Copiii au fost una dintre principalele victime ale pandemiei, in contextul in care lipsa de resurse i-a izolat si le-a afectat nu numai relatiile cu ceilalti, dar si sanatatea mintala. Pandemia a exacerbat problemele emotionale si abuzul in randul copiilor, in contextul masurilor de izolare impuse. Numai anul trecut, in perioada pandemiei, organizatia noastra a oferit copiilor si parintilor 322.537 de minute de consiliere psiho-socială și juridică gratuite.

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venitul tau pentru ca vocea fiecarui copil, care are nevoie de ajutor, sa fie ascultata la Telefonul Copilului!

Fara apeluri pierdute la 116 111! La celalalt capat al firului de fiecare data cand un copil are nevoie de ajutor!
Si tu poti ajuta! Ii poti convinge, de asemenea, si pe altii sa o faca!

Pentru a-ti fi mai usor, am personalizat formularul necesar procedurii de redirectionare a 3,5% din impozitul pe venit, pe care il poti descarca acum:
Formular 230

Termenul de depunere a formularului 230 și a declarației unice pentru redirecționarea impozitului aferent anului trecut la Administratia Financiara - aici lista adrese - (personal sau printr-o scrisoare cu confirmare de primire) este 25 mai 2021.

Asociatia Telefonul Copilului este furnizor de servicii sociale, este recunoscuta ca organizatie de utilitate publică si figureaza in registrul entitatilor / unitatilor de cult.