Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Donatii

Asociația Telefonul Copilului își datorează existența exclusiv sponsorilor și donatorilor, care sprijină astfel copii și părinți în dificultate din întreaga țară. Nu putem ajunge în fiecare colț al României, dar este foarte important ca orice copil să poată apela un număr gratuit de oriunde s-ar afla, fie mediu urban sau rural, și să discute despre problemele sale, sau chiar sa fie ajutat la nevoie. La fel de important pentru noi este să îi putem sprijini pe părinti să iși ajute proprii copii.

Dacă doriți să ajutați și Dumneavoastră un copil, sunt mai multe moduri în care o puteți face.

I. Membru al organizației 

diploma membruO lume în care fiecare dintre noi se implică în problemele comunității, se implica în a sprijini copiii aflați în dificultate, copiii - victime ale abuzului, este cu siguranță o lume mai bună. Prin implicarea ca membru al Asociației, aduceți contribuția Dumneavoastră personală la realizarea unei lumi mai prietenoase pentru copii. Dacă doriți să deveniți membru al Asociației Telefonul Copilului, trebuie doar să vă exprimați adeziunea în acest sens. Iar calitatea de membru nu presupune decat o contribuție anuală în cuantum de 100 ron. Contribuția Dumneavoastră reprezintă șansa oricărui copil din România de a beneficia de serviciile oferite de Telefonul Copilului, iar Dumneavoastră veți avea oricând dreptul de a solicita și de a primi informații despre activitatea organizației, dar și despre tipurile de probleme cu care s-au confruntat cei mici.


II. 2% din impozitul pe venit 

Cea mai simplă modalitate de a acorda sprijin unei organizații neguvernamentale este redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. Nu presupune decât completarea unui formular și depunerea acestuia la Administrația Financiară până la data de 15 mai 2009.

III. Transformați-vă aniversarea într-un moment special

invitatieCu ocazia zilei de naștere sau a altei aniversări, puteți să adresați invitația familiei și prietenilor de a vă oferi un cadou special, care poate să susțină o cauză nobilă. Îi puteți ruga să doneze în sprijinul Asociației Telefonul Copilului. Satisfacția va fi mai mare, știind că de acest gest poate să depindă zâmbetul unui copil, iar generozitatea lor poate face mai mulți copii fericiți.

1. Pentru aceasta, fie le transmiteți o Invitatie la donație, pe care să o returneze Asociației împreună cu suma donată,

sau

2. Organizați Dumneavoastră colectarea donațiilor din partea invitaților în ziua aniversară și apoi le donați Asociației Telefonul Copilului.
Cu siguranță gestul Dumneavoastră va fi special și apreciat de toți cei invitați.

IV. Donație în contul Asociației

Este adevărat că donația unei sume de bani poate fi un subiect sensibil, mai ales că efectele recesiunii economice ne afectează pe toți, dar oare ați simtit vreodată în viață nevoia unui ajutor, cât de mic, care acordat la timp ar fi insemnat o schimbare enormă?


Dacă v-am convins de importanța și necesitatea gestului Dumneavoastră, puteți depune o sumă în ron, euro sau usd, oricât de mică, în contul:


Asociația Telefonul Copilului
Cod de înregistrare fiscală: 18351756

Cod IBAN: RO09BTRLRONCRT0405139201 (ron)

Cod IBAN: RO56BTRLEURCRT0405139201 (euro)

Cod IBAN: RO60BTLUSDCRT0405139201 (USD)

Banca Transilvaniei - Sucursala Margeanului

V. Donatii online cu sprijinul de GeCAD ePayment InternationalTotodată, ne puteți contacta pentru nelămuriri sau informații suplimentare la adresa de email: telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro. Vă mulțumim!