Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English
Vizita in unitatile de invatamant din judetele: Dambovita, Calarasi, Arges, Prahova, Ilfov

Comuna 1 Decembrie, judetul IlfovSat Gruiu, Comuna Cateasca, judetul ArgesComuna Pacureti, judetul PrahovaComuna Bascov, judetul Argescomuna Cascioarele, judetul CalarasiSat Fusea, comuna Titu-Targ, judetul DambovitaSat Hagioaica, comuna Titu-Targ, judetul DambovitaSat Plopu, comuna Titu-Targ, judetul DambovitaFestivalul Bucurestii lui CaragialeFestivalul de Teatru TandaricaFestivalul de Teatru Ion Creanga

  
  doneaza onlinespot radio

TRAFICUL DE MINORI PE INTELESUL COPIILOR

  Proiectul “Traficul de minori pe întelesul copiilor” este o consecinta fireasca a crerii numarului de cazuri de abuz sexual si trafic de copii, iar comparatia se refera la anii 2010 - 2011.

Constientizarea cu privire la un subiect atat de sensibil cum este traficul de minori este vitala pentru copiii vulnerabili care nu cunosc semnele si riscurile la care sunt supusi. Mai mult decat atat, identificarea problemelor cu care copiii se confrunta ofera, in acelasi timp, parintilor si autoritatilor posibilitatea de a interveni, pe de o parte pentru a permite prevenirea, iar pe de alta parte pentru a ajuta la reducerea extinderii unor astfel de situatii.
In acest sens, activitatile proiectului se vor concentra asupra intalnirilor directe cu 5000 de copii si cadre didactice din regiunile Moldova si Transilvania. Copiii vor afla informatii despre prevenirea traficului de minori si prin intermediul pliantelor produse special pentru ei.

Proiectul “Traficul de minori pe întelesul copiilor” este finantat de Ambasada Olandei si este implementat în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Agentia Nationala Împotriva Traficului de Persoane, in perioada 01 decembrie 2011 - 15 iunie 2012.

Proiectul se bucura de sustinerea Radio Romania care promoveaza mesajul campaniei pe toate posturile sale.

"Implicarea și responsabilitatea civică, educația preventivă și informarea obiectivă și eficientă sunt direcțiile principale care definesc misiunea publică asumată de către Radio România. Asociația „Telefonul Copilului” împărtășește aceste valori și de aceea, proiectul său „Traficul de minori pe înțelesul copiilor” beneficiază nu doar de întregul sprijin mediatic al radioului public, ci și de întreaga apreciere a echipei Radio România pentru valoarea socială a acestei inițiative. Mai mult decât atât, Radio România se consideră onorat să colaboreze cu Asociația „Telefonul Copilului” în cadrul unui parteneriat consistent și coerent al cărui scop ambițios este scăderea numărului de cazuride abuz sexual și trafic de minori," Directia Comunicare si Marketing, Radio Romania

esti copil?

esti parinte?