Browserul dumneavoastra nu suporta javascript
ascunde     alege un alt fundal
text mai mic text mai mare
Romana    English

Ofera o felicitare si sansa unui copil de a fi ascultat la

Telefonul Copilului!

Asociația Telefonul Copilului îți prezintă oferta de felicitări de Crăciun pentru anul 2012.
Din fondurile strânse cu ocazia vânzării acestor felicitări vom extinde activitatea Programului TELEFONUL COPILULUI 116 111, gestionat de organizația noastră. Și tu poți ajuta pentru ca povești precum cele de mai jos, relatate la 116 111, să fie ascultate la telefonul copilului și sa primească sprijinul de care au nevoie: consiliere psihologică, consiliere juridică, intervenție în regim de urgență, ajutor material sau orice alt sprijin de care un copil are nevoie.


 


    
    


Împreună putem ajuta toți copiii care au nevoie de noi! Cu doar 6 RON poți transmite partenerilor tăi urări de sărbători împreună cu un gand bun îndreptat către cei mai puțin norocoși decât noi, copiii care solicită ajutor la Telefonul Copilului.

La cerere, felicitarea poate fi personalizată cu numele și logo-ul companiei, pentru o contribuție de 7 RON / felicitare, la minim 500 de felicitări comandate.

Comenzile pot fi transmise pe adresa de e-mail: mona.nicolaescu@telefonulcopilului.ro sau la telefon / fax: 021 411 23 44.

Important! În București, livrarea este gratuită. Termen de livrare: 5 zile de la data comenzii ferme.
Caracteristici tehnice felicitare: deschis 170mm x 240mm, inchis 170mm x 120mm, dc 250 g/mp, 4+4 culori, biguire - 1 big + plic alb inclus.